Meet de prestaties van motoren,
zonder mechanische sensoren.

Fluke 438-II Power Quality en Motor Analyzer

NIEUWE FIRMWARE! Ondersteunt nu metingen op frequentiegeregelde aandrijvingen.

Storingzoeken aan in bedrijf zijnde direct geschakelde elektromotoren, zonder mechanische sensoren – zodat u geen beschikbare bedrijfstijd opoffert.

De 438-II Power Quality en Motor Analyzer kan helpen bij het opsporen en verhelpen van netvoedingsproblemen in driefasen- en éénfase-stroomverdeelinrichtingen. Tegelijkertijd verschaft hij u de mechanische en elektrotechnische informatie die u nodig hebt om de motorprestaties effectief te kunnen beoordelen.

  • Meer belangrijke parameters op direct geschakelde motoren en motoren aangedreven door spanningsbronomvormers (VSI) waaronder koppel, toerental en mechanisch vermogen
  • Bereken mechanisch vermogen en rendement zonder dat u mechanische sensoren nodig hebt, door middel van driefasen-ingangsmetingen terwijl de motor in bedrijf is
  • Voer dynamische motoranalyses uit door de reductiefactor van de motor ten opzichte van de belasting te plotten conform de NEMA-richtlijnen

Gebruikers van de Fluke 434-II, 435-II en 437-II kunnen deze geweldige motoranalysemogelijkheden en -functies vandaag nog met een optionele productupgrade toevoegen aan hun bestaande analyzers. Bestaande gebruikers van 438-II kunnen via de Fluke-website hun firmware bijwerken om gratis verbeteringen van de frequentiegeregelde aandrijvingen toe te voegen.

    Offerte voor een productupgrade aanvragen
    Demonstratie aanvragen

Waarom u motoranalyse zou moeten toevoegen aan uw onderhoudsroutine

Het evalueren van de elektrische, Power Quality- en mechanische prestaties van elektromotoren, kan niet alleen helpen storingen te voorspellen, het kan ook uitvaltijd voorkomen. Ontdek vier sleutels tot inzicht in het motorrendement en in de oorzaken van storingen.

 

Toepassingsadvies downloaden
Productspecificaties downloaden

Download het volledige specificatieblad voor meer informatie over mechanische meetfuncties, analysefuncties voor elektromotoren en de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Fluke 438-II Power Quality en Motor Analyzer.

Productspecificaties downloaden

Verkoopadressen

U kunt voor ondersteuning ter plaatse altijd contact opnemen met onze distributeurs en servicecentra. Zij zullen u helpen op het gebied van traceerbaarheid, kalibratie, reparatie en het zelf uitvoeren van onderhoud.