Opdag motor performance
uden brug af mekaniske sensorer.

Fluke 438-II Effektkvalitets- og Motoranalysator

NY FIRMWARE! Nu understøttes målinger på frekvensomformere.

Udfør fejlfinding direkte på on-line motorer, mens de kører, uden mekaniske sensorer – så du ikke behøver at ofre oppetid.

Fluke 438-II Effektkvalitets- og Motoranalysator kan hjælpe dig med fejlfinding af effektkvalitetsproblemer i 3-fase og enkeltfase eldistributionssystemer, samtidig med at du får de mekaniske og elektriske oplysninger, du har brug for til effektivt at vurdere motor performance.

  • Mål nøgleparametre på direkte online motorer og motorer drevet på spændingsstyrede frekvensomformere (VFD), herunder moment, omdrejningstal og mekanisk kraft
  • Beregn mekanisk kraft og effektivitet uden brug af mekaniske sensorer, mens motoren kører, ved hjælp af målinger af 3-fase input
  • Udfør dynamisk motoranalyse ved at plotte motorens derating faktor i forhold til motorens belastningsniveau i henhold til NEMA's retningslinjer

Brugere af Fluke 434-II, 435-II og 437-II kan i dag tilføje disse effektive motoranalyse egenskaber og -funktioner til deres eksisterende analysatorer med et optionelt produktopgraderingsæt. Eksisterende 438-II-brugere kan gratis opgradere deres firmware til at inkludere udvidelsen med frekvensomformere på Fluke hjemmesiden.

    Bed om et tilbud på produktopgradering
    Bestil en demo

Hvorfor du bør tilføje motoranalyse til din vedligeholdelsesplan

Evaluering af elektrisk, effektkvalitets og mekanisk performance af elektromotorer hjælper dig ikke blot med at forudsige fejl, det kan også hjælpe dig med at undgå nedetid – find ud af de fire nøgler til at forstå motoreffektivitet og årsager til fejl.

 

Hent anvendelsesnote
Download produktspecifikationer

Download det komplette datablad for at få mere at vide om mekaniske målefunktioner, elektriske motoranalysefunktioner og nøglefunktionerne i den nye Fluke 438-II Effektkvalitets- og Motoranalysator.

Download produktspecifikationer

Hvor kan det købes

Du er altid velkommen til at kontakte vores distributører og servicecentre for at få lokal assistance. De kan hjælpe med sporbarhed, kalibrering, reparation og vedligeholdelse.