Tutki moottorin suorituskykyä
ilman mekaanisia antureita.

Fluke 438-II -sähkönlaatu- ja moottorianalysaattori

UUSI LAITEOHJELMISTO! Tukee nyt myös taajuusmuuttajaohjattujen moottoreiden mittauksia.

Voit määrittää suorakäyttömoottorien viat käytön aikana ilman mekaanisia antureita. Näin käyttökatkoksia ei pääse syntymään.

438-II-sähkönlaatu- ja moottorianalysaattorilla määrität sähkönlaadun ongelmat yksi- ja kolmivaiheisissa sähkönjakelujärjestelmissä. Samalla saat mekaniikasta ja sähköstä sellaisia tietoja, jotka auttavat arvioimaan moottorin suorituskyvyn.

  • Mittaa suorakäyttömoottoreiden ja jänniteohjattujen taajuusmuuttajien (VFD) käyttämien moottoreiden tärkeimpiä parametreja, kuten vääntöä, kierrosnopeutta ja mekaanista tehoa.
  • Voit laskea mekaanisen tehon ja tehokkuuden kolmivaihemittauksilla ilman mekaanisia antureita moottorin ollessa käynnissä.
  • Tee dynaamisia moottorianalyyseja laatimalla kuvaajia moottorin tehonalennuskertoimen ja kuorman suhteesta NEMA:n ohjeiden mukaisesti.

Fluke 434-II-, 435-II- ja 437-II -laitteiden omistajat saavat nämä moottorianalyysitoiminnot käyttöönsä ostamalla laitepäivityksen. Nykyiset 438-II-käyttäjät voivat päivittää laiteohjelmistonsa sisältämään taajuusmuuttajakäyttöjen parannukset veloituksetta Fluken verkkosivustolta.

    Pyydä tarjousta tuotepäivityksestä
    Pyydä laite-esittely

Mitä hyötyä moottorianalyyseista on kunnossapidossa

Sähkömoottorien sähkönlaatua ja mekaanista suorituskykyä arvioimalla voit estää toimintahäiriöt ja käyttökatkokset ennalta. Tutustu neljään ratkaisuun, jotka auttavat määrittämään moottorin tehokkuuden ja selvittämään toimintahäiriöiden syyt.

 

Lataa sovellusohje verkosta
Lataa tuotetietoja

Lataa datasivut, joissa on lisätietoja mekaniikan mittaustoiminnoista, sähkömoottorien analyysitoiminnoista ja uuden Fluke 438-II -sähkönlaatu- ja moottorianalysaattorin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Lataa tuotetietoja

Jälleenmyyjät

Paikalliset jälleenmyyjät ja huoltokeskukset auttavat sinua mielellään jäljitettävyyteen, kalibrointiin, korjauksiin ja kunnossapitoon liittyvissä asioissa.