Se motorytelsen
uten mekanikksensorer.

Fluke 438-II nettkvalitets- og motoranalysator

NY FASTVARE! Støtter nå målinger på frekvensregulerte drivverk.

Feilsøk direktestartede motorer mens de er i drift – uten mekaniske sensorer – uten å måtte ofre driftstid.

438-II nettkvalitets- og motoranalysator kan bidra til feilsøking av nettkvalitetsproblemer i trefase- og énfasesystemer for kraftdistribusjon, samtidig som du får den mekaniske og elektriske informasjonen du trenger for effektiv vurdering av motorytelse.

  • Mål nøkkelparametere på direktestartede motorer og motorer som drives av spenningsstyrte invertere (VFD), inkludert dreiemoment, turtall og mekanisk effekt.
  • Beregn mekanisk kraft og effektivitet mens motoren er i drift, uten behov for mekaniske sensorer, ved å bruke trefasemålinger på tilførselen.
  • Utfør dynamiske motoranalyser med å plotte motorens belastningsfaktor i henhold til NEMA-retningslinjene.

Brukere av Fluke 434-II, 435-II og 437-II kan velge produktoppgradering for å gi de eksisterende analysatorene sine denne flotte motoranalysefunksjonaliteten. Eksisterende 438-II-brukere kan oppgraderie fastvaren sin med utvidelsen for frekvensregulerte drivverk gratis på Flukes nettsted.

    Be om et pristilbud for produktoppgradering.
    Be om en demo.

Hvorfor du bør legge til motoranalyse i vedlikeholdsrutinene dine

Evaluering av elektrisk ytelse, nettkvalitet og mekanisk ytelse i elektromotorer kan ikke bare bidra til å forutse svikt, men også til å unngå driftsstans. Se de fire nøkkelpunktene for å forstå motoreffektivitet og årsaker til svikt.

 

Last ned brukertipsartikkelen
Last ned produktspesifikasjoner

Last ned hele databladet for å finne ut mer om mekaniske målefunksjoner, egenskaper for analyse av elektromotorer samt nøkkelfunksjonene til nye Fluke 438-II nettkvalitets- og motoranalysator.

Last ned produktspesifikasjoner

Salgssteder

Du kan alltid kontakte våre distributører og servicesentre for lokal assistanse. De hjelper deg med sporbarhet, kalibrering, reparasjon og eget vedlikehold.