Descoperiţi performanţa motorului,
fără a folosi senzori mecanici.

Analizorul de calitate a energiei și de motoare Fluke 438-II

FIRMWARE NOU! Acum permite efectuarea de măsurători asupra unităţilor cu frecvenţă variabilă.

Depanaţi motoarele cu conectare directă în timp ce sunt în funcţiune, fără a utiliza senzori mecanici—astfel încât să nu sacrificaţi timpul de funcţionare.

Analizorul de calitate a energiei și de motoare Fluke 438-II vă poate ajuta să depanaţi problemele de calitate a energiei în sistemele de distribuţie a energiei trifazate şi monofazate, oferindu-vă în acelaşi timp informaţiile mecanice şi electrice necesare pentru evaluarea eficientă a performanţei motorului.

  • Măsuraţi parametrii cheie ai motoarelor conectate direct şi ai motoarelor alimentate prin invertoare de tensiune, inclusiv cuplul, turaţia şi puterea mecanică.
  • Calculaţi puterea mecanică şi randamentul fără a avea nevoie de senzori mecanici, în timp ce motorul este în funcţiune, prin măsurarea parametrilor alimentării trifazate.
  • Efectuaţi o analiză dinamică a motorului prin trasarea factorului de declasare a motorului în funcţie de sarcină, în conformitate cu indicaţiile NEMA

Utilizatorii instrumentelor Fluke 434-II, 435-II şi 437-II pot adăuga acum aceste funcţii şi caracteristici excelente de analiză a motorului la analizoarele lor, prin intermediul unei opţiuni de actualizare a produsului. Utilizatorii instrumentului 438-II pot face upgrade gratuit la firmware, pe site-ul web Fluke, pentru a include optimizările pentru motoarele alimentate de sisteme cu frecvență variabilă.

    Solicitaţi o ofertă pentru actualizarea produsului
    Solicitaţi o versiune demonstrativă

De ce ar trebui să adăugaţi analiza motorului la rutina dvs. de întreţinere

Evaluarea performanţei electrice, mecanice şi de calitate a energiei pentru motoarele electrice nu doar că poate ajuta la prezicerea defecţiunilor, ci poate ajuta şi la eliminarea timpului de nefuncţionare—descoperiţi patru elemente esenţiale pentru înţelegerea randamentului motorului şi cauzele defecţiunilor.

 

 

Descărcaţi nota privind aplicaţiile posibile
Descărcaţi specificaţiile produsului

Descărcaţi fişa tehnică completă pentru a afla mai multe despre funcţiile de măsurare mecanică, funcţiile de analiză a motoarelor electrice şi elementele cheie ale noului analizor de calitate a energiei şi de motoare Fluke 438-II.

 

Descărcaţi specificaţiile produsului

Distribuitori

Puteţi apela oricând la distribuitorii şi centrele noastre de service pentru asistenţă locală. Vă vor ajuta în probleme de trasabilitate, calibrare, reparaţie şi autoîntreţinere.