Upptäck motorprestanda
utan mekaniska givare.

Fluke 438-II elkvalitets- och motoranalysator

NY FIRMEWARE! Stöder nu mätningar på motorstyrningar (VFD)

Felsök direktstartade motorer i drift utan mekaniska givare – och utan att kompromissa med drifttid.

438-II elkvalitets- och motoranalysator hjälper till att felsöka elkvalitetsproblem i kraftförsörjningssystem med en- och trefas, medan du får den mekaniska och elektriska informationen du behöver för att effektivt utvärdera motorprestanda.

  • Mät viktiga parametrar på direktstartade motorer och motorer drivna med spänningskälleinverterare (VFD) inklusive vridmoment, varvtal och mekanisk effekt
  • Beräkna mekanisk kraft och effektivitet medan motorn är i drift utan behov av mekaniska givare, med ingångsvärden för trefas
  • Utför dynamisk motoranalys genom att rita upp motorns nedklassningsfaktor mot belastning enligt NEMA:s riktlinjer

Användare av Fluke 434-II, 435-II och 437-II kan lägga till dessa fantastiska motoranalysfunktioner på befintliga analysatorer med ett uppgraderingsalternativ. Befintliga användare av 438-II kan kostnadsfritt uppgradera den fasta programvaran för att inkludera förbättringen för styrning med variabel frekvens på Flukes webbplats.

    Begär en offert för produktuppgradering
    Beställ en demonstration

Varför du ska lägga till motoranalys i din underhållsrutin

Utvärdering av elkvalitet, elektrisk och mekanisk prestanda hos elektriska motorer kan förutse driftsfel och dessutom förhindra driftstopp – få reda på fyra viktiga punkter för att förstå motoreffektivitet och orsaker till fel.

 

Hämta användarbeskrivningen
Hämta produktspecifikationer

Hämta hela faktabladet och lär dig mer om mekaniska mätfunktioner, elektriska motoranalysfunktioner och viktiga funktioner hos nya Fluke 438-II elkvalitets- och motoranalysator.

Hämta produktspecifikationer

Köpställen

Du kan alltid vända dig till våra leverantörer och servicecenter för hjälp lokalt. De kan hjälpa dig med spårbarhet, kalibrering, reparation och tjänster för internt underhåll.