Fluke Connect

Fluke TiX560, TiX520 and TiX500 infrared cameras

Fluke TiX560-, TiX520-, ja TiX500-lämpökamerat

Erittäin laadukas kuva suoraan kentällä luokkansa ainoassa 5,7 tuuman LCD-kosketusnäytössä. 180° kääntyvän linssin ansiosta voit kuvata esteiden yli, ali ja ympäri ja saat hankalatkin kohteet kuvaan. Fluke Connect® -sovelluksella voit lähettää tulokset sähköpostitse ja saada valtuutuksen seuraavalle vaiheelle suoraan kentällä.

Ilmainen esittely

Takaisin työkaluihin

Lämpökamerat

Fluke Ti400-, Ti300- ja Ti200-lämpökamerat

Tuloksillasi on väliä – niin normaalin käytön kuin käyttökatkojen aikana. Nämä ovat markkinoiden ainoat lämpökamerat, jotka pystyvät tallentamaan nopeasti kuvia, jotka ovat LaserSharp® -automaattitarkennuksen ansiosta aina tarkkoja. Sen jälkeen voit siirtää infrapunanäkymät muiden nähtäville maailman luotetuimpien työkalujen avulla Fluke Connect® -mobiilisovelluksella.

Ilmainen esittely

Takaisin työkaluihin

Lämpökamerat

Fluke TiS65/60-, TiS55/50-, TiS45/40-, TiS20- ja TiS10-lämpökamerat

Parannetun erottelukyvyn ansiosta saat entistä yksityiskohtaisemmat kuvat ja kuvanlaadun, jota tarvitset oikeaa vianmääritystä varten. Fluke Connect® -sovelluksella säästät aikaa, kun voit laatia raportit ja lähettää ne sähköpostitse eteenpäin suoraan työmaalta käsin. Lisäksi voit tallentaa tuhansia kuvia 4 Gb:n sisäiseen muistiin ja 4 Gb:n microSD-kortille (vaihtelee malleittain).

Ilmainen esittely

Takaisin työkaluihin