Fluke Connect

Stabiliţi tendinţele măsurătorilor cu Fluke 374 FC prin conectarea telefonului dvs. cu aplicaţia de măsurare Fluke Connect®

Cleşte ampermetric c.a./c.c. true-RMS Fluke 374 FC

Fluke 374 FC oferă performanţă de depanare avansată iar acum face parte din familia Fluke Connect® de instrumente de testare wireless.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

Fluke 375 FC este un cleşte de măsură de înaltă performanţă, măsoară tensiunea foarte joasă şi rezistenţa foarte înaltă, plus asigură măsurători precise ale sistemului de acţionare a motorului.

Cleşte ampermetric c.a./c.c. true-RMS Fluke 375 FC

Fluke 375 FC este un cleşte de măsură de înaltă performanţă, cu comunicare wireless, care măsoară tensiunea foarte joasă şi rezistenţa foarte înaltă, plus un filtru trece-jos VFD pentru măsurători precise ale sistemului de acţionare a motorului.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

Fluke 376 FC transmite date prin wireless la smartphone-ul dvs.

Cleşte ampermetric c.a./c.c. true-RMS Fluke 376 cu iFlex® FC

Cleştele ampermetric c.a./c.c. Fluke 376 FC true-RMS wireless oferă măsurători de până la 1000 V şi 1000 A, c.a. sau c.c., plus un cleşte de curent iFlex™ flexibil inclus.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

tool-a3000_@2x

Modulul cu cleşte de curent alternativ wireless Fluke a3000 FC

Acest aparat de măsurare cu cleşte de curent true-RMS complet funcţional conectează wireless măsurătorile la Multimetrul 3000 FC Fluke şi la aplicaţia Fluke Connect®. De asemenea, acest modul poate fi utilizat ca dispozitiv de măsurare autonom.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

instrument-a3001_@2x

Modulul de curent alternativ iFlex® wireless Fluke a3001 FC

Măsuraţi de-a lungul conductorilor cu dimensiuni neobişnuite sau pătrundeţi în spaţii înguste, facilitând accesul la fire. Conectaţi wireless măsurători la Multimetrul 3000 FC Fluke şi la aplicaţia Fluke Connect®. De asemenea, acesta poate fi utilizat ca dispozitiv de măsurare autonom.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

tool-a3002_@2x

Modul de curent alternativ/curent continuu wireless Fluke a3002 FC

Modulul de curent CC/CA a3002 conectează wireless măsurătorile de la cleştii de curent i410 or i1010 (vânduţi separat) la Multimetrul 3000 FC Fluke şi la aplicaţia Fluke Connect®.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

tool-a3003_@2x

Cleşte de curent continuu de 2.000 A wireless Fluke a3003 FC

Măsuraţi până la 2000 A c.c., fiind ideal pentru măsurători de curent continuu foarte ridicat, întâlnit de obicei în aplicaţii de utilităţi şi în care se utilizează controllere pentru maşini de curent continuu. Dispune de fălci de dimensiuni mari (64 mm) pentru prinderea şi măsurarea conductorilor mari de curent ridicat.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente

tool-a3004_@2x

Aparat de măsură curent continuu 4-20 mA wireless Fluke a3004 FC

Măsuraţi semnale de la 4 la 20 mA fără a întrerupe bucla, astfel încât tehnicienii pentru controlul proceselor să poată realiza măsurători fără întreruperea fluxului de lucru. Dispune de cleşte detaşabil cu cablu prelungitor pentru măsurători în locaţii înguste.

Cumpăraţi acum

Înapoi la instrumente