Fluke Connect

Fluke TiX560, TiX520 and TiX500 infrared cameras

Camerele cu infraroşu Fluke TiX560, TiX520 şi TiX500

Obţineţi o experienţă de vizualizare premium în câmp cu cel mai mare ecran LCD tactil responsiv de 5,7 inch şi cu obiectivul articulat la 180° pentru navigare uşoară peste, sub şi în jurul ţintelor greu accesibile. Şi graţie aplicaţiei Fluke Connect®, puteţi trimite prin e-mail rezultatele şi puteţi autoriza următorii paşi de pe teren.

Obţineţi o demonstraţie gratuită

Înapoi la instrumente

Camerele cu infraroşu

Camerele cu infraroşu Fluke Ti400, Ti300 şi Ti200

Fie că este timp de activitate sau de inactivitate, rezultatele dvs. contează. Utilizaţi numai camerele cu infraroşu care capturează instantaneu imagini focalizate – oricând, cu focalizarea automată LaserSharp®. Apoi, comunicaţi imaginile în infraroşu cu cele mai fiabile instrumente din lume, prin aplicaţia mobilă Fluke Connect®.

Obţineţi o demonstraţie gratuită

Înapoi la instrumente

Camerele cu infraroşu

Camere în infraroşu Fluke TiS65/60, TiS55/50, TiS45/40, TiS20 şi TiS10

Vedeţi mai multe detalii cu rezoluţia îmbunătăţită care oferă calitatea corespunzătoare a imaginii de care aveţi nevoie pentru o diagnosticare adecvată. Economisiţi timp creând şi trimiţând rapoarte prin e-mail de la punctul de lucru cu Fluke Connect® şi stocaţi mii de imagini cu memoria internă de 4 GB şi CARDUL micro SD DE 4 GB (variază în funcţie de model).

Obţineţi o demonstraţie gratuită

Înapoi la instrumente