derfor vælger professionelle fluke

Fluke værktøjer er skabt til forretning. Overalt vælger professionelle vores værktøjer til at holde deres forretning kørende uden problemer. Fra industrielle elektroniske installationer til vedligeholdelse og service, fra præcisionsmålinger til kvalitetskontrol: Fluke holder din verden kørende.

Se videoen

Fejlfind problemer 2 x hurtigere med Fluke Connect™ app

Spar tid, og reducer vedligeholdelsesomkostninger med Fluke Connect™. Det gemmer automatisk og nøjagtigt målinger og udstyrsrapporter. Det giver dig mulighed for at dele data trådløst og problemfrit med dit team – præcist og effektivt.

Se videoen

"Når jeg tager fat i et værktøj fra Fluke, ved jeg, at det vil virke"

Som en stor virksomhed inden for skræddersyede maskiner og fremstilling med en stor kapacitet, skal alle innovationer fra Everett Engineering testes. Dette omfatter stresstestning, kvalitetskontrol-testning og verificering. Til dette arbejde anvender de værktøjer fra Fluke.

Se videoen
"JEG LÆGGER GERNE MIT LIV I HÆNDERNE PÅ METRE FRA FLUKE"
Hr. Paul Visocky, QA Manager hos Everett Engineering

JOHN FLUKE - GRUNDLÆGGER
AF FLUKE

Vores historie

Vores virksomhed blev grundlagt af John Fluke i Springdale i Connecticut, USA, i 1948. I 1953 blev virksomheden registreret i delstaten Washington som John Fluke Manufacturing Company, Inc. Det er denne delstat, hvor John Fluke blev født den 14. december 1911.

I 1982 udpegede John Fluke George Winn som præsident for Fluke, og året efter udnævnte han sin søn John Jr. til adm. direktør. John Fluke døde den 11. februar 1984. Han blev 72 år.

I 1993 købte Fluke test- og måleafdelingen af Philips Electronics i Eindhoven i Holland. Dette sted fungerer i dag som Flukes regionale kontor for Europa, Mellemøsten og Afrika. I Storbritannien har Fluke kontor og produktionsfaciliteter i Norwich i Norfolk.

Fluke brandet har ry for at være transportabelt, robust, sikkert, brugervenligt og med høje kvalitetsstandarder. Fluke Corporation har autoriserede, repræsenterende distributør- og producentkanaler i mere end 100 lande.

dette skal du ikke gøre, når du foretager elektriske målinger...

Se de 10 mest almindelige fejl