Miksi ammattilaiset valitsevat Fluke

Fluke mittalaitteet on tehty käyttöä varten. Kaikkialla ammattilaiset valitsevat Fluke mittalaitteet taatakseen toimintojensa sujuvuuden. Teollisuuden sähköasennuksista huoltoon ja kunnossapitoon, tarkkuusmittauksista laaduntarkkailuun – Fluke keeps your world up and running.

Katso video

Kaksi kertaa nopeampaa vianhakua Fluke Connect™ -sovelluksella

Fluke Connect™ -sovelluksen avulla voit säästää aikaa ja pienentää huoltokustannuksia. Se tallentaa mittaukset ja laitekohtaiset tiedot tarkasti ja automaattisesti. Jaa tietoja langattomasti ja vaivatta tiimisi muiden jäsenten kanssa, tarkasti ja tehokkaasti.

Katso video

"Fluke-mittalaitteiden toimivuuteen voi aina luottaa"

Everett Engineering on suuren kapasiteetin suuryritys, joka koneistaa ja valmistaa tuotteita tilaustyönä. Kaikki sen innovaatiot on testattava. Tähän kuuluvat rasitustestit, laaduntarkistus ja laadunvarmistus. Tähän he käyttävät Fluke mittalaitteita.

Katso video
"LUOTAN TÄYSIN FLUKE-MITTALAITTEISIIN"
Paul Visocky, Everett Engineeringin laadunvarmistuspäällikkö

JOHN FLUKE – Fluken PERUSTAJA

Yrityksemme historia

Yrityksemme perusti John Fluke Yhdysvaltain Springdalessa Connecticutissa vuonna 1948. Vuonna 1953 yritys rekisteröitiin Yhdysvaltain Washingtonin osavaltiossa nimellä John Fluke Manufacturing Company, Inc. Samassa osavaltiossa John Fluke syntyi 14. joulukuuta 1911.

John Fluke nimitti George Winnin Fluken hallituksen puheenjohtajaksi vuonna 1982 ja vuotta myöhemmin poikansa John Jr.:n toimitusjohtajaksi. John Fluke kuoli 11. helmikuuta 1984. Hän oli kuollessaan 72-vuotias.

Vuonna 1993 Fluke osti Philips Electronicsin testaus- ja mittalaiteosaston, joka sijaitsi Eindhovenissa Hollannissa. Se toimii nykyään Fluken Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan aluetoimistona. Isossa-Britannissa Flukella on toimisto- ja tuotantotilat Norwichissa Norfolkissa.

Flukella on hyvä maine kannettavien, kestävien, turvallisten, helppokäyttöisten ja korkealaatuisten tuotteiden valmistajana. Fluke Corporationilla on valtuutettuja jälleenmyyjiä ja edustajia yli 100 maassa.

Asioita, joita ei kannata tehdä sähkömittauksia suoritettaessa...

Katso 10 yleisintä virhettä