hvorfor fagfolk velger Fluke

Verktøy fra Fluke – profesjonelle og effektive. Yrkesutøvere verden over velger våre verktøy for å holde hjulene i gang i virksomheten sin. Fra industriell elektronisk installasjon til vedlikehold og service, fra presisjonsmåling til kvalitetskontroll: Fluke keeps your world up and running.

Se videoen

En trygg arbeidsdag med Fluke

Å arbeide sikkert mens du foretar målinger, er mindre komplisert enn du tror. Det er en enkel kombinasjon: grundig planlegging, sikre rutiner i henhold til de lokale bestemmelsene og riktig bruk av de riktige verktøyene.

Fluke tilbyr løsningene du trenger for å jobbe på en sikker måte.

Hvordan høyne sikkerheten din

Feilsøk problemer dobbelt så raskt med Fluke Connect™-appen

Spar tid og reduser vedlikeholdskostnader med Fluke Connect™. Den lagrer målinger og utstyrslogg automatisk og nøyaktig, og lar deg dele data med teamet ditt, trådløst og lettvint, nøyaktig og effektivt.

Se videoen

"Når jeg plukker opp et Fluke-verktøy, vet jeg at det vil fungere"

Som et stort tilpasset maskin- og produksjonsanlegg med stor kapasitet, må alle nyskapninger hos Everett Engineering testes. Dette omfatter belastningstesting, kvalitetskontrolltesting samt verifisering. Til dette bruker de Fluke-verktøy.

Se videoen
"JEG STOLER 100 % PÅ MÅLEINSTRUMENTER FRA FLUKE"
Paul Visocky, kvalitetsansvarlig hos Everett Engineering

JOHN FLUKE – FLUKES
GRUNNLEGGER

Vår historie

Selskapet vårt ble grunnlagt av John Fluke i Springdale, Connecticut i USA i 1948. I 1953 ble selskapet innlemmet i staten Washington i USA som John Fluke Manufacturing Company, Inc. Dette er staten hvor John Fluke ble født 14. desember i 1911.

I 1982 utpekte John Fluke George Winn til administrerende direktør av Fluke, og et år senere utpekte Fluke John jr. som konsernsjef. 11. februar i 1984 gikk John Fluke bort. Han ble 72 år gammel.

I 1993 kjøpte Fluke opp divisjonen for test- og målingsenheter fra Philips Electronics i Eindhoven i Nederland. Dette stedet tjener som Flukes regionale kontor for Europa, Midtøsten og Afrika. I Storbritannia har Fluke et kontor og produksjonsanlegg i Norwich i Norfolk.

Fluke-merket er kjent for å være portabelt, robust, sikkert og enkelt i bruk samt ha strenge kvalitetsstandarder. Fluke Corporation har godkjente representantkanaler for distributører og produsenter i mer enn 100 land.

hva man ikke bør gjøre når man utfører elektriske målinger …

Les om 10 vanlige feil