Därför väljer proffsen Fluke

Fluke-verktygen är skapade för professionell användning. Yrkesmänniskor i hela världen väljer våra instrument för att hålla verksamhet igång. Från elektronisk installation, underhåll och service inom industrin till precisionsmätning och kvalitetskontroll ser Fluke till att hålla verksamheten på rätt spår.

Titta på videon

Kom hem säkert med Fluke

Det behöver inte vara komplicerat att vidta säkerhetsåtgärder vid mätningar. Säkerhet skapas genom en enkel kombination av noggrann planering, säkerhetsrutiner enligt lokala föreskrifter och att använda rätt verktyg på rätt sätt.

Fluke erbjuder de lösningar du behöver för att arbeta säkert.

Så här ökar du din säkerhet

Felsök problem dubbelt så snabbt med appen Fluke Connect™

Spara tid och pengar för underhåll med Fluke Connect™. Den sparar automatiskt mät- och utrustningsdata. Det gör att du enkelt, exakt och effektivt kan dela data trådlöst med ditt team.

Titta på videon

När jag väljer ett verktyg från Fluke vet jag att det fungerar

Everett Engineering har en stor anläggning med hög kapacitet där man tillverkar anpassade maskiner, så alla nyheter måste provas. Det innebär hållfasthetsprov, kvalitetskontroller och verifieringar. Vid det arbetet använder de verktyg från Fluke.

Titta på videon
JAG LITAR PÅ FLUKE-INSTRUMENTEN MED MITT LIV
Herr Paul Visocky, QA Manager vid Everett Engineering

JOHN FLUKE – FLUKES
GRUNDARE

Vår historia

Vårt företag grundades av John Fluke i Springdale, Connecticut, USA år 1948. 1953 registrerades företaget i staten Washington i USA som John Fluke Manufacturing Company, Inc. Det var i den här staten som John Fluke föddes den 14 december 1911.

1982 utsåg John Fluke George Winn till direktör för Fluke och ett år senare sin John Jr. till verkställande direktör. Den 11 februari 1984 avled John Fluke. Han blev 72 år.

1993 köpte Fluke test- och mätenhetsavdelningen från Philips Electronics i Eindhoven, Nederländerna. Den här platsen fungerar idag som Flukes regionala kontor för Europa, Mellanöstern och Afrika. I Storbritannien har Fluke ett kontor och en tillverkningsanläggning i Norwich, Norfolk.

Flukes varumärke är känt för bärbarhet, tålighet, säkerhet, användarvänlighet och kvalitetsstandarder med höga krav. Fluke Corporation har auktoriserade representationskanaler för distribution och tillverkning i över 100 länder.

vad man inte ska göra vid elektriska mätningar …

10 vanliga misstag