Hvor kan det købes

Du kan altid vende tilbage til vores forhandlere og servicecentre for at få lokal bistand. De kan hjælpe dig med sporbarhed, kalibrering, reparation og vedligeholdelse.

Fluke 1664FC MULTIFUNKTIONSTESTER

Grundlæggende elektronisk
installationstest

Kravene til faste elektriske installationer i bygninger er uddybet i IEC 60364 standarden. Her kan du læse om den europæiske standard, der svarer til IEC 60364, samt en opsummering af de generelle krav

Test af fejlstrømsafbrydere med Fluke 1660 installationstestere

Fejlstrømsafbrydere installeres ofte i elektriske installationer for at give ekstra sikkerhed mod brand og elektrisk stød. Kontrol af korrekt og sikker betjening af fejlstrømsafbrydere omfatter en række dedikerede tests, som alle kan udføres ved brug af de nye Fluke 1650B multifunktionsinstallationstestere.

Tre grunde til at opgradere din installationstester

Fluke 1664 FC beskytter udstyr ved hjælp af Insulation-PreTest og tilbyder Auto Test, der foretager alle påkrævede installationstests med et enkelt tryk på en knap. og Fluke Connect® kompatibilitet til team samarbejde og datadeling i realtid

Fluke 1664FC MULTIFUNKTIONSTESTER

Beskyt installationen.
Undgå dyre fejltagelser.

Fluke 1664 FC Installationstester er den eneste installationstester med Insulation-PreTest, som advarer dig om potentielt alvorlige og kostbare fejltagelser. Hvis testeren registrerer, at et apparat er tilsluttet systemet under testen, stopper den isolationstesten og viser en visuel advarsel. Dette hjælper med til at undgå utilsigtet beskadigelse af eksternt udstyr og holder dine kunder glade.

  • Letanvendelig betjening
  • Stort display med en bred betragtningsvinkel
  • Polstret nakkerem
  • Kompakt, ergonomisk design