NU verkrijgbaar in alle winkels

De NIEUWE Fluke T6 is het perfecte 'alles-in-één'-instrument voor storingzoeken, onderhoud en service.

Meet spanning en stroom in 1 stap zonder metalen contact.

U kunt geen spanning meten zonder meetsnoeren

De nieuwe Fluke T6 1000 elektrische tester
Veiliger werken

Veiliger werken

Meet spanning tot 1000 V AC via de open vork, zonder meetsnoeren.

sneller werken

Sneller werken

Er hoeven geen afdekkingen te worden geopend of draadmoeren te worden verwijderd.

efficiënter werken

Efficiënter werken

Meet tegelijkertijd spanning en stroom.

overal werken

Overal werken

De open vork van 17,8 mm is de breedste in de branche; hij meet tot 200 A om 120 mm2.

functies en kenmerken

We weten dat werken in elektriciteitskasten volgepropt met draden een uitdaging kan zijn wanneer u een veilig metalen contactpunt probeert te vinden.

FieldSense-technologie

FieldSense-technologie

Met de Fluke's FieldSense-technologie kunt u nu snel en gemakkelijk metingen doen door de open vork over een geleider te schuiven om het spanningsniveau te zien zonder dat u hierbij meetsnoeren hoeft te gebruiken.

*Vereist een capacitieve aardeverbinding, bij de meeste toepassingen verzorgd door de gebruiker. In sommige situaties is aarding via het meetsnoer vereist
Hoe u uw nieuwe Fluke T6 kunt gebruiken

Hoe u uw nieuwe Fluke T6 kunt gebruiken

Leer hoe u uw nieuwe T6 met revolutionaire 'Field Sense'-technologie kunt gebruiken en het beste uit uw tester haalt. Houd bij het gebruik van het instrument rekening met de volgende hints. Meet tegelijkertijd spanning en stroom.

Download de gratis app

Testgids-app van Fluke

Download de app voor ondersteuning bij de meest voorkomende metingen op locatie. De app toont in korte en duidelijke stappen wat de te ondernemen acties zijn, waar u op moet letten en hoe u de resultaten kunt interpreteren.*

*Inhoud beschikbaar in het Engels, Duits en Frans.

Reageer nu!

Neem contact op met uw lokale Fluke-distributeur voor prijzen, een offerte of voor de aankoop van uw Fluke T6 elektrische tester. Zij kunnen u ook voorzien van informatie over garantie, traceerbaarheid, kalibratie, reparatie en zelfonderhoud.

Waarom Fluke?

Met 70 jaar ervaring in het leveren van oplossingen voor testen en meten en voor storingzoeken in de productie- en dienstensector, kunt u gerust zijn dat u bij Fluke in goede handen bent.

Elke elektrische tester van Fluke is gebouwd zonder compromissen ten aanzien van de Fluke-standaard van draagbaarheid, robuustheid, veiligheid, gebruiksgemak en strenge kwaliteitsnormen.

Volg ons