Find det rette tidspunkt at vedligeholde din maskine

  • Ønsker du at skære ned på uventede reparationsomkostninger?
  • Er det svært at afgøre, hvornår motorvedligeholdelse skal planlægges?
  • Ønsker du at kontrollere din motor og dit lejes tilstand øjeblikkeligt?

Præcis vibrationstest har aldrig været nemmere. Få pålidelige resultater med Fluke 805FC Vibrationsmeter: Du skal blot trykke testeren mod maskinen og du vil modtage et repeterbart bestået-/ikke bestået resultat inden for få sekunder.

Bed om en demonstration

Pålidelige og repeterbare resultater, du kan stole på

Vibrationstest har aldrig været nemmere

Vores innovative sensordesign minimerer variationer i målinger forårsaget af enhedens vinkel eller varierende kontakttryk. Efter blot to sekunder får du en fire-niveaus alvorlighedsskala for både leje- og maskintilstand, så du kan planlægge din vedligeholdelse tilsvarende.

Det er et 3-i-1 værktøj: Et must til dit værktøjsbælte: Det kontrollerer lejer, overordnet vibration og temperatur i én måling.

Fluke Connect ™ giver dig mulighed for at dele, eksportere og vise trend af maskinens tilstandsdata og spare tid på rapportering og fejlfinding - uden at skulle tage tilbage på kontoret.

Hent datablad

Tag forvirringen ud af lejeevaluering

Unikt for Fluke 805FC Vibrationsmeter er Crest Factor Plus (CF+) teknologien. Denne giver en pålidelig vurdering af lejet, uden besværet med at skulle indtaste akseldimensioner og rotationshastighed. Lejets helbred bedømmes nemt og inden for et par sekunder.

Få vores GRATIS hvidbog direkte til din postkasse og læs alt om denne innovative teknologi

 

Dette er et obligatorisk felt

Find hvor fejlen ligger - med et enkelt blik

805 har et indbygget, infrarødt termometer til at detektere den forhøjede temperatur på det punkt, du måler. Det fortæller dig, om der er et problem med din motor eller dine lejer. Scanning af motorer og drev med problemer med vores Ti400 IR kamera, fortæller dig på et øjeblik, hvor problemet ligger.

Vores anvendelsesnote viser dig, hvordan de to instrumenter fungerer endnu bedre sammen.