Tunnista oikea ajankohta koneen huoltamiseen

  • Haluatko säästää odottamattomissa korjauskustannuksissa?
  • Onko moottorin huoltoajankohtaa vaikea päättää?
  • Haluatko tarkistaa moottorin ja laakereiden kunnon heti?

Tarkka värähtelytestaus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Saat luotettavia tuloksia Fluke 805FC -värähtelymittarilla: paina mittari konetta vasten, ja saat muutamassa sekunnissa toistettavissa olevan hyväksytty/hylätty-tuloksen.

Pyydä laite-esittely

Luotettavat ja toistettavat tulokset, joihin voit luottaa

Värähtelytestaus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Innovatiivinen anturimme minimoi mittauskulmasta tai kosketuspaineesta aiheutuvia mittausvaihteluita. Saat kahdessa sekunnissa 4-portaisen vakavuusasteikon sekä laakereiden että koneen kunnosta, joten voit suunnitella huollon vastaavasti.

Työkalussa on 3 toimintoa, joten se on välttämätön lisä työkaluvyöhösi: se tarkistaa laakeri- ja kokonaisvärähtelyn sekä lämpötilan yhdellä mittauksella.

Fluke Connect™ -ohjelmiston avulla voit jakaa ja viedä tietoja koneen kunnosta sekä muodostaa niistä trendejä. Sinun ei tarvitse poistua kentältä, joten säästät aikaa raportoinnissa ja vianhaussa.

Lataa tekniset tiedot

Laakerin kunnon arvioimisen ei tarvitse olla hankalaa

Fluke 805FC -värähtelymittarin ainutlaatuinen ominaisuus on Crest Factor Plus-tekniikka (CF+). Tämä mahdollistaa laakerien luotettavan arvioinnin, eikä akselin mittoja tai pyörimisnopeutta tarvitse antaa. Laakerin kunto on helppo määrittää vain muutamassa sekunnissa.

Saat tästä innovatiivisesta tekniikasta kertovan asiakirjamme toimitettuna postilaatikkoosi välittömästi.

 

Tämä on pakollinen kenttä

Selvitä, missä vika piilee – ja nopeasti

805-värähtelymittarissa on kiinteä infrapunalämpömittari, joka havaitsee ylikuumenemisen mittauskohdassa. Se kertoo, jos moottorissa tai laakerissa on ongelma. Viallisten moottorien ja laitteiden tarkastus Ti400-lämpökamerallamme kertoo sinulle hetkessä vikapaikan

Sovellusohjeemme kertoo, kuinka nämä kaksi laitetta voivat toimia vielä paremmin yhdessä.