Het juiste tijdstip voor onderhoud aan uw machine vaststellen

  • Wilt u bezuinigen op onverwachte reparatiekosten?
  • Vind u het moeilijk om motoronderhoud in te plannen?
  • Wilt u uw motor- en lagertoestand onmiddellijk kunnen controleren?

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om nauwkeurig op trillingen te testen. Betrouwbare resultaten met de Fluke 805FC trillingsmeter: u hoeft de tester slechts tegen de machine te houden en u hebt binnen enkele seconden een reproduceerbaar goed/fout-resultaat.

Demonstratie aanvragen

Betrouwbare en reproduceerbare resultaten

Het testen op trillingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Onze innovatieve sensor minimaliseert meetverschillen ten gevolge van de hoek van het instrument of van verschillen in contactdruk. Na slechts twee seconden krijgt u een resultaat op een schaal van vier ernstniveaus voor zowel lager- als motortoestand, zodat u het onderhoud in overeenstemming kunt inplannen.

Dit 3-in-1-instrument mag niet ontbreken in uw gereedschapsriem: het controleert lagers, totale trillingen en temperatuur met één meting.

Met Fluke Connect™ kunt u conditiegegevens van machines delen, exporteren en loggen, zodat u tijd bespaart bij rapporteren en storingzoeken zonder dat u de locatie hoeft te verlaten.

Specificatieblad downloaden

Maak lagerbeoordeling minder verwarrend

De Fluke 805FC trillingsmeter is uitgerust met de unieke Crest Factor Plus (CF+)-technologie. Hiermee kunnen lagerbeoordelingen betrouwbaar worden uitgevoerd, zonder het moeizame invoeren van asafmetingen en toerentallen. De lagerconditie kan eenvoudig en binnen enkele seconden worden bepaald.

U kunt onze GRATIS documentatie direct in uw mailbox ontvangen, zodat u alles over deze innovatieve technologie te weten kunt komen.

 

Dit is een verplicht veld

Zoek de oorzaak van de storing – in een ogenblik

De 805 is voorzien van een ingebouwde infrarood-thermometer om vast te stellen of er te hoge temperaturen aanwezig zijn op het meetpunt. Zo kunt u zien of er een probleem is met uw motor of lagers. Als u motoren en aandrijvingen scant met onze Ti400 IR-camera, ziet u ogenblikkelijk waar het probleem zich precies bevindt.

In ons toepassingsadvies geven wij aan hoe deze twee instrumenten nog beter kunnen samenwerken.

Externe trillingssensor voor de 805 trillingsmeter

Verhoog de effectiviteit van uw trillingsmeter

Verhoog de effectiviteit van uw Fluke 805 of 805FC met de Fluke 805ES externe trillingssensor. Dit handige instrument neemt het over wanneer de omstandigheden te lastig worden voor de geïntegreerde sensorpunt van de 805. Met deze ideale accessoire kunt u zelfs storingen opsporen op verborgen plaatsen achter machinebeveiligingen of afschermingen.

Als u deze beide instrumenten tegelijk aanschaft, ontvangt u een aantrekkelijke korting op de trillingssensor.

Maar wees snel! Dit aanbod is geldig tot 30 juni 2018 of zolang de voorraad strekt!


Bestelinformatie:


Fluke 805/805 ES   Fluke 805 FC/805 ES
 € 2295    € 2295
Itemnr. 4918364   Itemnr. 4918373
 
*Verkrijgbaar als pakket met ofwel de 805 of de 805 FC. De 805 is voorzien een audio-uitgang waarmee lagerruis rechtstreeks kan worden beluisterd; de 805 FC is voorzien van Fluke Connect™.
Speciale aanbieding

Externe trillingssensor voor de 805 trillingsmeter

Verkoopadressen