Finn rett tidspunkt for maskinvedlikehold.

  • Ønsker du å kutte ned på uventede reparasjonskostnader?
  • Synes du det er vanskelig å planlegge motorvedlikehold?
  • Vil du gjerne sjekke motor- og lagertilstand på et øyeblikk?

Nøyaktig vibrasjonstesting har aldri vært enklere. Få pålitelige resultater med vibrasjonsmåleren Fluke 805FC: Bare trykk måleren mot maskinen, så får du et repeterbart resultat med bestått / ikke bestått i løpet av noen få sekunder.

Be om en demo.

Pålitelige og repeterbare resultater som du kan stole på.

Vibrasjonstesting har aldri vært enklere.

Vår innovative sensor-design fører til færre variasjoner i målinger forårsaket av enhetens vinkel eller varierende kontakttrykk. På bare to sekunder får du en alvorlighetsskala på fire nivåer både for lager- og maskintilstand, slik at du kan planlegge vedlikeholdet i henhold til den.

Det er et tre-i-ett-verktøy som du bare må ha i verktøybeltet: Det sjekker lagre, totalvibrasjon og temperatur i én måling.

Fluke Connect™ lar deg dele og eksportere maskintilstandsdata og se trender, og du sparer tid på rapportering og feilsøking - mens du er i felten.

Last ned datablad.

Fjern all tvil ved lagerbedømming.

Spissfaktor pluss-teknologien (CF+) er unik for vibrasjonsmåleren Fluke 805FC. Det gir pålitelig lagervurdering uten bryet med å legge inn akslingsmål og rotasjonshastighet. Lagertilstanden bedømmes enkelt i løpet av noen få sekunder.

Få vår GRATIS informasjonsbrosjyre på e-post umiddelbart og les alt om denne innovative teknologien.

 

Dette er et obligatorisk felt.

Finn ut hvor feilen ligger med ett blikk.

805 har et innebygd infrarødt-termometer som detekterer overtemperatur på målepunktene. Det kan vise deg om det er et problem med motoren eller lagrene. Skanning av problemmotorer og -drivverk med vårt Ti400 termokamera viser deg nøyaktig hvor problemet ligger på et øyeblikk.

Brukertipsartikkelen vår viser deg hvordan disse to instrumentene fungerer enda bedre sammen.