Identifiera rätt tid att underhålla maskinen

  • Vill du skära ner på oväntade reparationskostnader?
  • Är det svårt att schemalägga motorunderhåll?
  • Vill du kontrollera motor- och lagertillstånd direkt?

Det har aldrig varit enklare att utföra noggrann vibrationsmätning. Få pålitliga resultat med Fluke 805 FC vibrationsmätare. Håll bara testaren mot maskinen och få ett upprepbart godkänt/underkänt resultat inom några sekunder.

Beställ en demonstration

Tillförlitliga och upprepbara resultat du kan lita på

Det har aldrig varit enklare att utföra vibrationsmätning

Den innovativa sensorn bidrar till att minska mätvariationer som orsakas av instrumentets vinkel eller kontakttryck. Efter bara två sekunder får du en fyra nivåers allvarlighetsskala för både lager- och maskintillstånd för att planera underhållet enligt behov.

Det är ett tre i ett-verktyg, ett måste i verktygsbältet. Det kontrollera lager, allmän vibration och temperatur med en mätning.

Fluke Connect™ gör det möjligt att dela, exportera och skapa trender för maskintillståndsdata och spara tid på rapportering och felsökning, utan att lämna platsen.

Hämta informationsblad

Eliminera förvirring vid lagerbedömning

Unikt för Fluke 805FC vibrationsmätare är Crest Factor Plus-tekniken (CF+). Den tillhandahåller en tillförlitlig lagerbedömning utan besväret med att ange axelmått och rotationshastighet. Lagrets hälsa bedöms enkelt och på några sekunder.

Få vår KOSTNADSFRIA rapport direkt till din inkorg och läs allt om den här innovativa tekniken

 

Det här fältet är obligatoriskt

Hitta felet direkt

805 har en inbyggd infraröd termometer för detektering av övertemperatur på mätpunkten. Den meddelar om det finns problem i motorn eller lagret. Inspektera motorer och drivsystem med problem med Ti400 IR-kamera och få direkt veta var problemet ligger.

Vår användarbeskrivning visar hur båda instrumenten samarbetar ännu bättre.