Een oplossing voor elke toepassing

Op veeleisende en vaak gevaarlijke bouwplaatsen hebt u hoogwaardige, robuuste en betrouwbare instrumenten nodig. Of u nu een elektricien, HVAC-monteur, timmerman, landmeter, metselaar, dakdekker, loodgieter of inspecteur bent, Fluke helpt u de klus te klaren - nauwkeurig en op tijd.

Wat uw specialisatie ook is, wij kunnen het meten.

Op deze pagina vindt u gratis informatie die u bij uw dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen.

Vijf redenen waarom u professionele laserwaterpassen nodig hebt

Rode lasersporen zijn bij daglicht niet gemakkelijk te zien. Het menselijk oog is het meest gevoelig voor groen licht en onze groene laser heeft de meest heldere straal in de branche - zonder vervaging.

101 toepassingen voor laserafstandsmeters

Met laserafstandsmeters wordt het meten van afstanden op bouwplaatsen eenvoudig gemaakt – in één keer de juiste resultaten. Gewoon wijzen en klikken en u krijgt directe en nauwkeurige metingen tot op 100 meter (330 ft).

De basis van warmtebeeldtechniek voor bouwinspecties

Warmtebeeldcamera's bevatten veel functies en zijn een essentieel instrument voor elektriciens, HVAC-monteurs, dakdekkers (voor het controleren van de isolatie), loodgieters en inspecteurs.

23 manieren waarop infraroodthermometers u energie en tijd kunnen besparen

Temperatuur is vaak de eerste indicatie van een zich ontwikkelend probleem en vormt een veilig, nuttig instrument voor elektriciens, HVAC-monteurs, dakdekkers (voor het controleren van de isolatie), loodgieters en meer werknemers in de bouw.

Vijf redenen waarom u een multimeter met een ingebouwde warmtebeeldcamera nodig hebt

Multimeters met warmtebeeldtechniek combineren een volwaardige digitale multimeter met een warmtebeeldcamera, die vele elektrische en HVAC-problemen op een veilige afstand snel zichtbaar maakt.

Uitleg over de kenmerken en functies van multimeters
 

Digitale multimeters zie je in steeds meer gereedschapsriemen en er worden meer problemen mee opgespoord dan met enig vergelijkbaar testinstrument.

Juiste toepassing van stroomtangen in commerciële omgevingen en woonhuizen

Er is niets zo irritant als een onderbreker die blijft uitschakelen, vaak op ongelegen momenten. Het is nog irritanter als er niet achter te komen is waarom dat gebeurt.

Het uitvoeren van basismetingen voor de netvoedingskwaliteit

Power Quality Analyzers stellen vast hoe efficiënt uw elektriciteitsnetwerk alle verschillende belastingen levert - dus hoe goed het geheel werkt.

Sneller en veiliger testen van spanning

Contactloze spanningzoekers zijn beschikbaar in zakformaat en eenvoudig in gebruik: breng simpelweg de punt in aanraking met een contactstrip, wandcontactdoos of stroomdraad. Als de punt rood oplicht, weet u dat er spanning op de leiding staat.

Nauwkeurige metingen uitvoeren met elektrische testers

Het vastleggen van spannings- en stroommetingen is traditioneel tijdrovend en kan risicovol zijn. De nieuwste elektrische testers bieden een snellere en veiligere methode voor het testen van distributiepanelen, aansluitdozen en andere apparatuur.

De veelzijdige oplossing voor het opsporen van locaties van kabels

Als u ooit gaten moet boren in wanden, plafonds of vloeren, moet u er absoluut zeker van zijn dat uw kabelzoeker u betrouwbare meetwaarden geeft.

Het waarborgen van gezonde en energie-efficiënte gebouwen

HVAC-systemen moeten ervoor zorgen dat gebruikers van gebouwen zich prettig en veilig voelen terwijl de gezondheid van het bouwwerk wordt gereguleerd en de almaar stijgende energiekosten worden ingedamd.

Scholing en training

We zoeken altijd naar wegen om u te helpen uw vaardigheden te verbeteren, omdat u als expert meer waarde kunt leveren aan uw klanten.

Onderhoud en ondersteuning

Wanneer we met onze klanten praten, geven ze aan producten en diensten te willen afnemen van een bedrijf dat garanties, reparatie en ondersteuning 'zonder gedoe' aanbiedt. Dus dat is precies waar wij ons op richten. U krijgt alle technische ondersteuning die u nodig hebt van ons netwerk van speciale regionale servicecentra van Fluke om al uw instrumenten aan het werk te houden.